Rikoksen uhri – Autamme sinua 

Meidän asianajotoimistollamme on 20 vuoden kokemus rikosasioiden hoitamisesta. Osaamme auttaa sinua kaikissa oikeusprosessin vaiheissa sekä vahingonkorvausten hakemisessa. 

Me ammattitaitoiset asianajajat selvitämme sinun yksilöllisen tilanteesi ja kerromme sinun vaihtoehtosi. Pidämme huolen, että sinä tiedät missä mennään ja mitä on tapahtumassa seuraavaksi. Saat meiltä selkeät tiedot hinnoittelusta, ja pyrimme pitämään sinut tietoisina kustannuksista koko prosessin ajan.   

Vahingonkorvausten hakeminen

Asianajajina autamme sinua hakemaan korvauksia ja perustelemaan vaatimukset lain edellyttämällä tavalla.

Oikeudellinen apu

Käymme kanssasi läpi oikeusprosessin vaiheet. Selvitämme asiat, jotka sinun tulee tietää ja tehdä. Olemme tukenasi läpi koko prosessin.

Oikeudenkäyntiin valmistautuminen ja siinä avustaminen

Valmistaudumme oikeudenkäyntiin yhdessä ja edustamme sinua oikeudenkäynnissä varmistaen, että sinun oikeuksistasi pidetään kiinni.

Keitä me olemme

Olemme enemmän kuin asianajotoimisto – olemme kumppani, joka seisoo rinnallasi oikeuksiesi puolustamisessa.

Asianajajan ammattitaito, yksilöllinen palvelu, selkeä viestintä, luotettavuus, tehokkuus ja oikeudenmukainen hinnoittelu ovat vahvuutemme, jotka tekevät meistä Rovaniemen luotettavimman asianajotoimiston.

Ammattitaitoa ja asennetta 👌

– Tiina

Vahvaa asiantuntemusta

– Mika

Mitä ovat rikoksen uhrin oikeudet?

Kirjoitimme artikkelin, jossa käydään läpi asiat, jotka rikoksen uhrin on hyvä tietää. Artikkelissa kerrotaan myös, miten asianajaja voi auttaa uhria.

Lue artikkeli tästä.